Het opgevraagde bestand is niet toegankelijk

Vierde editie – tweedaags programma op 15 en 29 januari 2025

Als HR Businesspartner, teamcoach, programmamanager, L&D expert of strategisch communicatie adviseur ben je ervaren in procesbegeleiding. Je bent vanuit twee rollen bezig met verandering. Enerzijds druk je zelf een stempel op de veranderopgave die in jouw organisatie of bij jouw opdrachtgever speelt. Daarnaast breng je andere veranderaars in stelling om zélf hun stempel op de verandering te drukken.

Je bent dus zelf de veranderaar én de begeleider van veranderaars.

In het Programma Verandervakmanschap voor de procesbegeleider investeer je in je verandervakmanschap om in beide rollen te excelleren!

Wat levert het je op?

Als veranderaar en begeleider van veranderaars zet je je veranderkundig vakmanschap op basis van het Hoe krijg je ze mee?-gedachtegoed in. Je integreert zeven vormen van houvast – reacties, richting, ruimte, routekaart, rolverdeling, relatie en reflectie – in jouw interventies.

Voor wie is het?

Het programma is bedoeld voor ervaren professionals in het begeleiden van ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties vanuit een interne of externe rol. Zoals L&D-experts, HR-businesspartners, trainers, strategisch adviseurs en project- en programmamanagers die werken in opdrachten met een stevige procescomponent.

Wat krijg je?

  • Onbeperkte toegang tot de online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze mee? inclusief het werkboek waarmee je jezelf inhoudelijk voorbereidt.
  • Onbeperkte toegang tot de complete verandertoolkit voor het begeleiden van sessies met veranderaars in je eigen opdrachten. Met de sheets, werkvormen, hulpmiddelen, kaarten, borden, samen zoeken-handreiking en voorbeeldprogramma’s.
  • Een interactieve tweedaagse werksessie met een groep van ca. 10 ervaren procesbegeleiders waarin we de zeven modules vertalen naar je werkpraktijk als veranderaar én als begeleider van veranderaars.
  • Je krijgt een licentie voor onbepaalde tijd om het gedachtegoed te gebruiken én de mogelijkheid om je eigen leer- en ontwikkelbijeenkomsten blended te maken.

Begeleiders

Het programma wordt begeleid door Inge Stiens (Coachkwartier) en Annemarie Mars (For a change)

Over de instructeur

Profielfoto

Annemarie Mars

Annemarie Mars is een bevlogen veranderkundige die veranderaars al ruim 30 jaar helpt met het opzoeken van het wezenlijke gesprek om samen te bewegen. Ze is de auteur van zeven boeken, waaronder Hoe krijg je ze mee? en De functie van frictie, ruim 100 blogs en de Podcast De kunst van het vinden.

Hoe krijg je ze mee? won de GIDS-prijs en werd genomineerd met de LTP-van den Berghprijs. Het boek verscheen begin 2023 in een derde herziene editie. Het is bijna 25.000 keer verkocht, wordt in veel managementopleidingen gebruikt en heeft zijn weg al gevonden naar tienduizenden veranderaars.

Bekijk meer cursussen van Annemarie Mars →

Cursusoverzicht

De vier elementen van het programma 24 uren
Alle informatie voor de voorbereiding van de eerste dag 00:00:00
Overig
Procesbegeleidersforum 00:00:00
© 2024 For a change - Powered by Maatos