Waar Learning & Development en Veranderkunde elkaar ontmoeten!

Tweede editie – tweedaagse op 19 juni en 3 juli

Let op! De tweede editie is volgeboekt. Klik hier voor de derde editie op 11 en 25 september 2024!

Als Learning & Development-expert ben je vanuit twee rollen bezig met verandering. In je rol als adviseur en strategisch gesprekspartner druk je zelf een stempel op de veranderopgaven die in jouw organisatie of bij jouw opdrachtgevers spelen. In je rol als procesbegeleider, teamcoach en trainer breng je andere veranderaars in stelling om zélf hun stempel op de verandering te drukken. Je bent dus zelf de veranderaar én de begeleider van veranderaars.

In het Programma Verandervakmanschap voor de L&D-expert investeer je in je verandervakmanschap om in beide rollen te excelleren!

Wat levert het je op?

Als veranderaar en begeleider van veranderaars zet je je veranderkundig vakmanschap op basis van het Hoe krijg je ze mee?-gedachtegoed. Je integreert zeven vormen van houvast – reacties, richting, ruimte, routekaart, rolverdeling, relatie en reflectie – in jouw interventies.

Voor wie is het?

Het programma is bedoeld voor ervaren professionals in het begeleiden van ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties vanuit een interne of externe rol. Zoals HR-businesspartners, procesbegeleiders, trainers, teamcoaches en strategisch adviseurs.

Wat krijg je?

  • Onbeperkte toegang tot de online training Verandermanagement – Hoe krijg je ze mee? waarmee je jezelf inhoudelijk voorbereidt
  • Een complete L&D-toolkit voor het begeleiding van sessies in je eigen opdrachten, met de sheets, werkvormen, kaarten, borden, voorbeeldprogramma’s en een forum waarin je met de andere deelnemers inspiratie uitwisselt.
  • Een interactief tweedaagse werksessie op 19 juni en 3 juli 2024 met een groep maximaal 10 ervaren L&D-experts waarin we de zeven modules vertalen naar je werkpraktijk als veranderaar én als begeleider van veranderaars.
  • Je krijgt een licentie om het gedachtegoed te gebruiken én de mogelijkheid om je eigen leer- en ontwikkelbijeenkomsten blended te maken met de Leeromgeving Opleidingen Verandermanagement.

Begeleiders

Het programma wordt begeleid door Inge Stiens (Coachkwartier) en Annemarie Mars (For a change)

Over de instructeur

Profielfoto

Annemarie Mars

Annemarie Mars is een bevlogen veranderkundige die veranderaars al ruim 30 jaar helpt met het opzoeken van het wezenlijke gesprek om samen te bewegen. Ze is de auteur van zeven boeken, waaronder Hoe krijg je ze mee? en De functie van frictie, ruim 100 blogs en de Podcast De kunst van het vinden.

Hoe krijg je ze mee? won de GIDS-prijs en werd genomineerd met de LTP-van den Berghprijs. Het boek verscheen begin 2023 in een derde herziene editie. Het is bijna 25.000 keer verkocht, wordt in veel managementopleidingen gebruikt en heeft zijn weg al gevonden naar tienduizenden veranderaars.

Bekijk meer cursussen van Annemarie Mars →

Cursusoverzicht

De vier elementen van het L&D-programma 20:00:00
Informatie voor de voorbereiding van 19 juni 00:00:00
L&D Toolkit
Sheets en speakernotes 00:00:00
Handoutkaarten 00:00:00
Borden 00:00:00
Werkvormen 00:00:00
Hulpmiddelen 00:00:00
Samen zoeken 00:00:00
Veranderplaatjes 00:00:00
Voorbeeldprogramma’s en uitnodigingsteksten 00:00:00
Blogboek 00:00:00
Overig
L&D Expertforum 00:00:00
L&D-toolkit download-bibliotheek 00:00:00
Blended leren mogelijk maken voor jouw deelnemers 00:00:00
© 2024 For a change - Powered by Maatos